SØG EFTER EN KUNDE I RKI

DKK 20,00 PR. STK*

INTET ABONNEMENT

GRATIS OPRETTELSE

Søgning i RKI

Det kan være et stort økonomisk sats, at sælge store varepartier til kunder, som man ikke kender. Derfor kan det være en fordel at tjekke kundens kreditvurdering i RKI inden, at man afsender varene. Dette kan I gøre på FakturaService.dk's brugerside.

Det eneste, I skal gøre for at få mulighed for at slå kunder op i RKI, er at underskrive og indsende en erklæring til os, hvori I bekræfter, at I ikke vil misbruge den information, som I får ud af opslaget. Erklæringen findes inde på vores system, som I får adgang til når I opretter en gratis konto.

Se om dine kunder har svært ved at betale regninger
Se om du skal holde ekstra øje med en kunde før du sælger

Vær på den sikre side

20 kr. ex. moms kan måske virke som mange penge at bruge på et enkelt opslag. Men hvis man skal afsende en ordre på mange tusinde kroner til en ukendt kunde, kan pengene være givet godt ud.

Alternativet kan være, at man ender op med en ubetalt regning, som kunne være undgået. Vi ser RKI opslaget som et godt værktøj for den erhvervsdrivende til at vurdere hvilke betalingsbetingelser, man skal pålægge sine kunder. Eller om man overhovedet vil sælge til en given kunde.

Hvordan fungerer det?

Du finder et menupunkt på din brugerside, som hedder "RKI opslag". Her vil du finde et dokument, som du skal underskrive og sende til os.

Dette dokument er en bekræftigelse på, at du som bruger af RKI-registret, ikke vil misbruge de oplysninger, som du finder samt, at du har en reel økonomisk interesse i opslaget.

Du kan indsende din erklæring på følgende måder:

Indsend erklæring før opslag i RKI

Flere fordele ved RKI opslag hos FakturaService.dk


Vær sikker inden du sælger
Minimér risikoen ved accept af ordrer

Justér dine betalingsbetingelser
Giv tilpassede betalingsbetingelser

Kun få kroner for sikkerheden
Betal kun pr. opslag. Intet abonnement

*Eksklusiv moms