Præsentation

HVAD KAN DU HOS FAKTURASERVICE.DK ?

FakturaService.dk er en online fakturaportal til administration, afsendelse og scanning af offentlige og private virksomheders fakturaer.

Det er 100% gratis at oprette en konto hos os, hvorigennem du får adgang til et brugervenligt og intuitivt kontrolpanel, som kan tilgås igennem din internetbrowser uanset hvor du befinder dig. Her kan du eller din bogholder indtaste jeres fakturaer i en simpel formular eller importere dem direkte fra jeres økonomisystem.

Vi vil efterfølgende sende fakturaen til den valgte modtager pr. post, e-fakturering eller som e-mail. Du skal hverken betale oprettelsesgebyrer, løbende abonnementsomkostninger eller andre udgifter – blot et fast beløb pr. faktura der behandles.

3 små trin, så er har du sendt din først faktura

FAKTA

FakturaService.dk A/S er 100 % dansk ejet af medarbejdere i virksomheden. Mere end 40.000 virksomheder, offentlige institutioner og instanser benytter allerede FakturaService.dk. Det betyder bl.a. at vi har afsendt fakturaer for mere 25 milliarder kroner.

Det er desuden et faktum, at vi tilbyder en af de mest sikre og velfungerende løsninger på markedet. Mindre end 1 ud af 3.000 e-fakturaer bliver fejlmeldt, og ethvert problem bliver som hovedregel løst inden for en arbejdsdag.

40.000+

Kunder

12 mio.

Afsendte fakturaer

15 år

I branchen

HISTORIE

FakturaService.dk blev etableret tilbage i 2005, som følge af lovforslaget tilbage fra december 2003, hvor regeringen foreslog, at offentlige myndigheder fremover skulle sende og modtage deres fakturaer elektronisk.

Pr. 1. februar 2005 har alle offentlige instanser kunnet sende og modtage deres fakturaer elektronisk. Dette enten på egen hånd eller via et eksternt bureau såsom FakturaService.dk.

Siden da er der for alvor kommet gang i anvendelsen af e-fakturering og lignende services, såsom Faktura Scanning – og ikke kun i det offentlige, men på lige vis for private virksomheder i Danmark.

Vi er en solid virksomhed understøttet af blandt andet

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.