SEND FAKTURA PÅ SMS

3,72 DKK PR STK*

INTET ABONNEMENT

GRATIS OPRETTELSE

Send din faktura på SMS

Med FakturaService's SMS-faktura kan din kunde modtage sin faktura nede i lommen få øjeblikke efter, at du har trykket send.

I vores moderne verden, er mobiltelefonen efterhånden hvermands eje og er kun en sjælden gang i mellem efterladt på skrivebordet - ellers er den altid inden for armslængde af ejermanden.

Dette gør den til et af de bedste redskaber til hurtig og personlig kommunikation. Drag fordel af dette og send din faktura over SMS til din kunde.

SMS-faktura højner chancen for hurtig betaling
Din rykkerprocedure forløber nemt og automatisk

SMS'en som vi sender, indeholder modtagerens navn, din virksomheds navn (eller dit eget navn, hvis du er privatperson), fakturaens beløb samt forfaldsdato.

Når din kunde trykker på linket, registrerer vi, at fakturaen er set og du kan dermed holde øje med hvorvidt din kunde er bekendt med fakturaens indhold.

Samtidig med, at vi sender SMS'en, sender vi også en e-mail med fakturaen til din kunde - der burde altså ikke være nogen god grund til, at kunden ikke bliver gjort opmærksom på, at betalingen skal falde.

Hvordan fungerer det?

Du får muligheden for at sende en SMS faktura, når du benytter vores indtastningsskabelon på din personlige brugerside. Her vælger du afsendelsesformen "SMS".

Du udfylder din faktura med alle felterne som er påkrævet og indtaster et gyldigt telefonnumer.Du skal selv sikre dig, at nummeret du indtaster ikke er et fastnetnummer.

Når du har trykket send, danner vi en SMS-besked og et unikt link og sender en besked lignende den du ser ovenfor.

Vi anbefaler, at du gør din kunde opmærksom på, at denne vil modtage fakturaen på SMS.

Send faktura til mobilnummer

Flere fordele ved SMS-Faktura hos FakturaService.dk


Sms-faktura er den hurtige vej til kundens bevidsthed
Større chance for at din kunde ser fakturaen med det samme

SMS faktura sendes også på email
Vi sender også din faktura på email

Betal sms faktura online med kreditkort
Din kunde kan betale online med betalingskort*Alle priser er eksklusiv moms