Nyheder

Nyt fra FakturaService.dk

  • 13/02/2024

Vi tilbyder nu afsendelse til modtagere på PEPPOL-netværket. Dette gælder både ved insdtastning, læs ind/fakturascanning samt import. For at sende til en modtager skal PEPPOL endpunkt-adresse kendes og mdoatgeren skal være i stand til at modtage i det udbredte BIS 3 format.

Læs mere
  • 13/06/2019

Vi tilbyder nu også komplet regnskabssystem med moms og scanning af dine udgiftsbilag. Tryk på Læs mere linket herunder for at gå til siden og læse mere.

Læs mere
  • 01/05/2018

Du kan nu indgå en databehandleraftale med os, hvis det er nødvendigt. Tryk på Læs mere linket herunder.


Læs mere
  • 29/03/2017

Nu kan I sende jeres faktura direkte ned i lommen på jeres kunde. Med FakturaService's nye service; SMS Faktura.


Læs mere
  • 22/11/2016

Det er nu muligt at ændre fakturaen sprog til engelsk og samtidig kan vi håndtere postafsendelser til udlandet. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at kunne fakturere udenlandske kunder.

Læs mere
  • 08/11/2016

Vi er nu færdige med at udvikle på muligheden for at tilføje IBAN som betalingsoplysninger på jeres faktura. I kan dermed fakturere kunder, som af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at betale vha. jeres danske bankoplysninger.
Læs mere
  • 08/11/2015

Nu kan dine e-mail og post fakturaer se en del bedre ud. Med vores nye layout kan dine kunder modtage en mere moderne faktura fra dig. Vi håber, at du vil benytte dette og kan se værdien i at sende en flottere faktura. Vi har flere i støbeskeen, så du kan godt begynde at glæde dig.

Læs mere
Vi har fået nyt design
  • 01/10/2015

Længe har vi arbejdet på at få et nyt og flot FakturaService.dk ud til jer, vores kære kunder. Allerede i maj begyndte vi at lukke nye kunder ind og nu har vi også guidet cirka halvdelen af vores eksisterende kunder over. Snart kommer turen til resten. Systemet er hurtigere, mere brugervenligt og gearet til at klare de mange nye funktioner, som vi har i støbeskeen.

Læs mere